Κατ’ αρχάς θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τον χρόνο που έχετε διαθέσει ωστέ να δείτε τη δουλειά μου. Σας εύχομαι να έχετε μία ευχάριστη εμπειρία για όση ώρα περιηγηθείτε και ελπίζω να εκτιμήσετε τις φωτογραφίες μου όσο τις εκτιμώ και εγώ.

Η επαφή μου με το χώρο ξεκίνησε το 2002, με σπουδές στο Εργαστήρι Ελευθέρων Σπουδών του ΑΝΤ1, στο τμήμα Εικόνα – Ήχος το οποίο μου έδωσε απαραίτητες γνώσεις πάνω στην φωτογραφία , το μοντάζ και την ηχοληψία. Παράλληλα, εργάστηκα και στο control room του ίδιου σταθμού, ως ηχολήπτης και σε ανεξάρτητες ταινίες μικρού μήκους ως μοντέρ και φωτογράφος.

Η αγάπη μου και το μεράκι που είχα για την φωτογραφία και το βίντεο με έκανε να αποφασίσω το 2006 να ακολουθήσω μια διαφορετική πορεία, δουλεύοντας πια ως Freelancer. Έτσι, ξεκίνησα να κάνω φωτογραφίσεις για γάμους και βαπτίσεις, αλλά και μοντάζ για ταινίες μικρού μήκους και ανεξάρτητα ντοκιμαντέρ. Επίσης, ανέλαβα φωτογραφίσεις για online τουριστικούς οδηγούς (Commercial / Αρχιτεκτονικές) επαγγελματικούς χώρους και διαδικασίες παραγωγής προίοντων.

Ως φωτογράφος γάμων μου αρέσει να καταγράφω στιγμές, τις στιγμές που βιώνει το ζευγάρι την ημέρα του γάμου και αργότερα γίνονται όμορφες αναμνήσεις, αλλά και τι στιγμές που δεν βλέπουν τα ζευγάρια. Τα χαμόγελα, την συγκίνηση, την χαρά και όλα τα συναισθήματα που θα δημιουργηθούν εκείνη την ημέρα. Αυτός είναι και ο βασικός γνώμονας και άξονας της δουλειάς μου. Μαζί με την άρτια τεχνική κάλυψη του εκάστοτε γεγονότος να γίνει παράλληλα και η αναγωγή του σε μια όμορφη ανάμνηση, που θα διαπνέεται από ένα καλλιτεχνικό άρωμα και χρώμα.

Για οποιαδήποτε απορία μην διστάσετε να επικοινωνίσετε μαζί μου.


16-03-2017