Η αγάπη μου και το μεράκι που είχα για την φωτογραφία με έκανε να αποφασίσω το 2006 να ξεκινήσω να κάνω φωτογραφίσεις για γάμους και βαπτίσεις, αλλά και μοντάζ για ταινίες μικρού μήκους και ανεξάρτητα ντοκιμαντέρ. Επίσης, ανέλαβα φωτογραφίσεις για online τουριστικούς οδηγούς (Commercial / Αρχιτεκτονικές) επαγγελματικούς χώρους και διαδικασίες παραγωγής προίοντων.

Η επαφή μου με το χώρο ξεκίνησε το 2002, με σπουδές στο Εργαστήρι Ελευθέρων Σπουδών του ΑΝΤ1, στο τμήμα Εικόνα – Ήχος το οποίο μου έδωσε απαραίτητες γνώσεις πάνω στην φωτογραφία , το μοντάζ και την ηχοληψία. 

Ως φωτογράφος γάμων μου αρέσει να καταγράφω στιγμές, τις στιγμές που βιώνει το ζευγάρι την ημέρα του γάμου και αργότερα γίνονται όμορφες αναμνήσεις, αλλά και τι στιγμές που δεν βλέπουν τα ζευγάρια. Τα χαμόγελα, την συγκίνηση, την χαρά και όλα τα συναισθήματα που θα δημιουργηθούν εκείνη την ημέρα. Αυτός είναι και ο βασικός γνώμονας και άξονας της δουλειάς μου. Μαζί με την άρτια τεχνική κάλυψη του εκάστοτε γεγονότος να γίνει παράλληλα και η αναγωγή του σε μια όμορφη ανάμνηση, που θα διαπνέεται από ένα καλλιτεχνικό άρωμα και χρώμα.

Για οποιαδήποτε απορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου.